Smappee EV Base

EV Base the new kid on the block.

De slimste laadpalen voor bedrijven:

 

Slim laden en dynamische load
balancing

Smappee’s dynamische load balancing maximaliseert het gebruik van zonne-energie voor het laden van elektrische auto’s gedurende de dag. Met als resultaat dat je je zelfvoorziening optimaliseert en kosten bespaart. 

Ondertussen zorgt Smappee’s autonome beveiliging tegen overbelasting ervoor dat het systeem van je gebouw binnen haar vermogensgrens blijft. Zelfs met de extra vraag van elektrische auto’s die laden, zijn er geen dure aanpassingen aan je elektriciteitsinstallatie nodig.

Elegant en robuust design

Dankzij het functionele en toekomstgerichte design is de Smappee EV Base een toegevoegde waarde voor elke bedrijfsparkeerplaats. 

Het laadstation is gemaakt van duurzame materialen en vergt weinig onderhoud. Een subtiele LED-verlichting geeft de laadstatus aan. Het zorgt ook voor voldoende zichtbaarheid en verhoogde veiligheid ‘s nachts. 

Operatoren van laadpleinen kunnen de lichtintensiteit aanpassen en een timer instellen om aan of uit te schakelen. Je kunt zelfs de vorm van de LED en de kleur van het laadstation aanpassen aan het merk van je bedrijf.

De laadpaal kan uitgevoerd worden met laadkabels of enkel met connectoren. De keuze is aan u.

Eenvoudig laden voor EV-bestuurders.

Met een laadvermogen van 3,7 tot 22 kW voor elk van de twee laadpunten (1- of 3-fase) en laadmodus 3 (IEC 61851) is het laadstation geschikt voor elke EV. Dankzij de vaste kabels (type 2) kun je meteen bij aankomst starten met laden. Eenvoudig ‘Plug in en laad’ bij gratis laden, ‘Swipe en laad’ bij gebruik van een RFID-kaart en ‘Scan en laad’ bij gebruik van de QR-code bovenop de laadpaal. De QR-code opent de Smappee App die direct het laadproces en de kosten weergeeft.

Contact opnemen met EnBytez?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ma t/m Vrij tussen 8:30 en 17:00 geopend

© 2020 alle rechten voorbehouden – gerealiseerd door MarketingCannon