Smappee EV Wall

Smappee EV Wall coloured background
EV Wall - veilig en slim laden op zon
Wil je je elektrische auto laden met zonne-energie en in perfect evenwicht met de andere energiestromen in je huis? Of zoek je een manier om de laadkosten door te rekenen aan je werkgever? Dan is Smappee EV Wall de oplossing voor jou.

Thuis laden met zonne-energie

Wil je zonne-energie maximaal inzetten voor je laadbeurten? Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto met zonne-energie gedurende de dag. De unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseert jouw zelfvoorziening. Zo bespaar je kosten en rijd je ecologisch. Geen zonnepanelen? Optimaliseer op basis van je laagste energietarief en bespaar op laadkosten.

Veilig laden zonder overbelasting

De Smappee EV Wall is een compacte, gebruiksvriendelijke, en mooie oplossing voor laden. De EV Wall is standaard voorzien van beveiliging tegen overbelasting. Dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen zijn vermogensgrenzen blijft. Je hoeft dus niet bang te zijn voor gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie. Smappee past de capaciteit van je laadpaal automatisch aan.

Eenvoudig laden voor EV-bestuurders.

Met een laadvermogen van 3,7 tot 22 kW voor elk van de twee laadpunten (1- of 3-fase) en laadmodus 3 (IEC 61851) is het laadstation geschikt voor elke EV. Dankzij de vaste kabels (type 2) kun je meteen bij aankomst starten met laden. Eenvoudig ‘Plug in en laad’ bij gratis laden, ‘Swipe en laad’ bij gebruik van een RFID-kaart en ‘Scan en laad’ bij gebruik van de QR-code bovenop de laadpaal. De QR-code opent de Smappee App die direct het laadproces en de kosten weergeeft.

Contact opnemen met EnBytez?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ma t/m Vrij tussen 8:30 en 17:00 geopend

© 2020 alle rechten voorbehouden – gerealiseerd door MarketingCannon