CO2 meter school

CO2 meter in school

Voor zowel leerlingen als leraren is een gezond binnenklimaat belangrijk. Om de luchtkwaliteit te kunnen monitoren is een CO2 meter nodig. Uit onderzoek blijkt dat in veel scholen, het binnenklimaat te kort schiet. Een te hoog CO2 gehalte zorgt voor fysieke problemen, waaronder de verspreiding van virussen. Onze CO2 meters geven precies aan wanneer het CO2 niveau te hoog is er er geventileerd moet worden.

De voordelen van een CO2 meter in school zijn:

 

CO2-meter-school-voordelen

Welke CO2 meter voor school

Uit onderzoek is gebleken dat de prestaties van leerlingen en leraren in goed geventileerde lokalen met een goed CO2 gehalte een stuk hoger liggen dan in scholen waar niet goed geventileerd wordt. Gebrekkige ventilatie leidt tot onvoldoende zuurstof, ziektekiemen, vocht, fijn stof en micro-organismen. Wanneer deze stoffen ophopen, zijn gezondheidsklachten en verminderde prestaties een direct gevolg. Door een CO2 meter te plaatsen in elk lokaal van de school, krijgt u een goed inzicht in het CO2 niveau in de school. 

 Er zijn veel oplossingen beschikbaar als het gaat om CO2 meters voor in school. Wij van Enbytez bieden een CO2 meter met software die voldoet aan de eisen die gesteld worden in de SUVIS regeling. 

 Onze CO2 meter heeft o.a. de volgende eigenschappen:

  • Een sensor die voldoet aan het bouwbesluit

  • Draadloos en zonder connectivity kosten

  • Instelbaar stoplicht
  • Afleesbaar display
  • Voorzien van een batterijvoeding
  • Mobiele app & webapplicatie beschikbaar
CO2-meter-school-1

CO2 meter voor school met subsidie

Elk lokaal in een school moet een CO2 meter krijgen. Zo weten leraren weten wanneer te handelen om beter te ventileren en om te achterhalen of er wellicht structurele ventilatieproblemen in school zijn. Om de ventilatie in scholen op korte termijn te verbeteren, heeft het ministerie 17,3 miljoen euro beschikbaar gesteld om elk klaslokaal in een school te voorzien van een CO2 meter. De CO2 meters die Enbytez aanbiedt voldoen volledig aan de eisen volgens de SUVIS regeling.

CO2-meter-school
Over-Enbytez

Over Enbytez

Op zoek naar een CO2 meter voor in uw school? Wij van Enbytez zijn gespecialiseerd in innovatieve, monitoring, oplossingen, data analyse voor Energie, Comfort en/of gebouw beheer systemen. Wij leveren zowel de hardware als de software. Daarnaast verzorgen wij de installatie en oplevering. Met onze oplossing krijgt u inzicht in de CO2 waarden in uw school. 


Vaak wordt monitoring als complex en duur gezien. Maar door onze jarenlange ervaring en onafhankelijke positie in de markt, kunnen wij u de beste oplossingen tegen een goede prijs kwaliteit verhouding leveren. Indien u als klant specifieke wensen en/of eisen heeft, denken wij graag met u mee.

Contact opnemen met EnBytez?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ma t/m Vrij tussen 8:30 en 17:00 geopend

© 2020 alle rechten voorbehouden – gerealiseerd door MarketingCannon