CO2 meter basisschool

CO2-meter-basisschool
Luchtkwaliteit in basisscholen

Een gezond en comfortabel binnenklimaat is voor zowel de leerlingen als de leraren belangrijk. In een voldoende geventileerd lokaal met een niet te hoog CO2 niveau is het prettig om te leren en te werken. Uit onderzoek blijkt dat in veel basisscholen de ventilatie vaak gebrekkig is, waardoor er onvoldoende toevoer van frisse lucht is en het CO2 gehalte vaak te hoog is. Onze CO2 meters geven u precies aan wanneer het CO2 niveau te hoog is en er actie ondernomen moet worden.

 

De voordelen van een CO2 meter in een basisschool:

Welke CO2 meter voor in basisschool

Leerlingen hebben gezonde lucht nodig om goed te kunnen leren. Gebrekkige ventilatie leidt tot onvoldoende zuurstof door een te hoog CO2 gehalte en tot geurtjes, ziektekiemen, fijn stof, vocht en micro-organismen. Als deze stoffen zich ophopen, zijn gezondheidsklachten en verminderde prestaties een direct gevolg. Uit onderzoek is ook gebleken dat de prestaties van leerlingen en leraren in goed geventileerde lokalen met een goed CO2 gehalte een stuk hoger liggen dan in basisscholen waar niet goed geventileerd wordt. Door het plaatsen van een CO2 meter in elk klaslokaal van de basisschool, kan het CO2 gehalte goed gemonitord worden. 

 

Als het gaat om CO2 meters in basisscholen zijn er veel oplossingen beschikbaar. Enbytez biedt een CO2 meter met software die voldoet aan de eisen die gesteld zijn in de SUVIS regeling.

 

Onze CO2 meter voor in een basisschool heeft o.a. de volgende eigenschappen:

 

  • Een sensor die voldoet aan het bouwbesluit

  • Draadloos en zonder connectivity kosten 

  • Instelbaar stoplicht

  • Afleesbaar display

  • Voorzien van een batterijvoeding

  • Mobiele app & webapplicatie beschikbaar

CO2-meter-klaslokaal-compleet

Subsidie CO2 meter in basisschool

Elk klaslokaal in basisscholen moet een CO2 meter krijgen, zodat leraren weten wanneer te handelen om beter te ventileren en om te achterhalen of er structurele ventilatie problemen zijn in de basisschool. Om de ventilatie in scholen op korte termijn te verbeteren, stelt het ministerie 17,3 miljoen beschikbaar om elk klaslokaal in basisscholen en het voortgezet onderwijs te voorzien van een CO2 meter. Onze CO2 meters voldoen aan de eisen volgens de SUVIS regeling.

CO2-meter-klaslokaal-meter
Over-Enbytez

Over Enbytez

Op zoek naar een CO2 meter voor in uw basisschool? Wij van Enbytez zijn gespecialiseerd in innovatieve, monitoring, oplossingen, data analyse voor Energie, Comfort en/of gebouw beheer systemen. Wij leveren zowel de hardware als de software. Daarnaast verzorgen wij de installatie en oplevering. Met onze oplossing krijgt u inzicht in de CO2 waarden in uw basisschool. 


Vaak wordt monitoring als complex en duur gezien. Maar door onze jarenlange ervaring en onafhankelijke positie in de markt, kunnen wij u de beste oplossingen tegen een goede prijs kwaliteit verhouding leveren. Indien u als klant specifieke wensen en/of eisen heeft, denken wij graag met u mee.

Contact opnemen met EnBytez?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ma t/m Vrij tussen 8:30 en 17:00 geopend

© 2020 alle rechten voorbehouden – gerealiseerd door MarketingCannon